تماس با آگهی دهنده
زالو گرایی aspect-image

زالو گرایی

فومن
زالو گرایی: در میان جانوران مکنده خون، زالو یک نمونه متمایز در بی مهرگان است که دارای مکانیسم بسیار پیشرفته ای است که از طریق آن باعث جلوگیری از لخته شدن خون میشود.
ترکیبات فعال بیولوژیکی که در ترشحات، به ویژه بزاق زالو وجود دارد باعث شده است که زالو های مکنده خون از آغاز تمدن برای درمان استفاده شوند.

زالو گرایی
از زالو درمانی در درمان بیماری هایی مثل : بیماری های پوستی، ناهنجاری های سیستم عصبی، مشکلات ادراری، سیستم تولید مثل، التهاب و مشکلات دندان و … استفاده می کنند.
پزشکان اروپایی جهت درمان جراحی های کوچک از گونه ای به نام Hirudo decora استفاده می کنند، که در سطح کوچک و به مقدار کمتری خون می مکند و متناسب با زخم های کوچک هستند و همچنین در بیماری های قلبی _ عروقی، جراحی های پلاستیک و سرطان از زالو استفاده می کنند.

زیست شناسی تغذیه زالو
زالو ها بر اساس عادات تغذیه ای به ۲ گروه تقسیم می شوند:

زالو های گیاه خوار
زالوهای شکارچی(مکند خون)
زالو های گیاهخوار از بی مهرگان تغذیه می کنند، ولی زالوهای شکارچی از خون مهره داران از جمله انسان تغذیه میکنند. زالو ها با استفاده از فک و آرواره های خود قادر به جذب طعمه هستند. جالب است که بدانید زالوها به طور کلی ml20 خون را در ۳۰ دقیقه می خورند و تغذیه خود را کامل می کنند و تا مدت طولانی نیاز به تغذیه مجدد ندارند.
زالوها چه گیاهخوار باشند چه مکنده خون، غذا را در روده خود هضم می کنند و می توانند ماه ها ماده غذایی(خون) را در بدن خود ذخیره کنند. در واقع پروتئین های خون به طور تدریجی هضم و جذب میشوند. علت ماندگاری طولانی مدت ماده تغذیه وجود آنزیم ها و فلور طبیعی روده است که از فساد مواد غذایی در چینه دان ها جلوگیری میکند.

تولید مثل و اکولوژی زالو:
تولیدمثل و نگهداری زالو ها میتوانند در محیط های مختلف از جمله مناطق آبزی و مرطوب زمین زندگی کنند. بعضی از گونه ها در آب های شیرین، فاضلاب، رودخانه ها، حوضچه ها، دریاچه ها و دریا زندگی می کنند.
گونه های دیگر دارای غدد مخاطی بیشتر و حامل های بزرگتر نفریدی هستند که آب اضافی را حفظ می کنند و باعث می شوند زالو کمبود آب روی زمین را تحمل کند و خود را مرطوب نگه دارد. علاوه بر این زالو دارای انعطاف پذیری فیزیکی بالاست که باعث میشود مقاومت آنها در برابر چالش های زیست محیطی متعدد مانند کمبود اکسیژن و نوسانات بالا رود.
از آنجا که رطوبت یک عامل بسیار ضروری است، تاثیرات توزیع و رفتار پرورش زالو را تحت تاثیر قرار می دهد. آنها را میتوان در جنگل ها و مناطق مرتفع آمریکا شمالی- اروپا و جنوب شرق آسیا یافت. در مناطقی که رطوبت دائمی است مانند: مالزی، زالو در تمام طول سال فعال می شود. در مناطق خشک و مرطوب زالوها دارای دو فاز فعال و خاموش هستند.

طبقه بندی و مورفولوژی زالو:
زالو (Euhiradinea) اولین بار توسط لینئوس در سال ۱۷۵۸ میلادی نامگذاری شد. آنها در مطالعات خود زالوها را به ۴ sub class (زیر شاخه)، ۳ order (رده)، ۱۰ familly (خانواده) ، ۱۶ sub familly (زیرخانواده)، ۱۳۱ genus (جنس) و بیش از ۶۹۱ گونه دسته بندی کردند. اخیرا تاکسونومیست ها بیش از ۱۰۰۰ گونه زالو را شناسایی کرده اند. اندازه زالو در میان خانواده های مختلف، متفاوت است و میتواند تا حدود ۲۰ سانتیمتر طول داشته باشند. علاوه بر این گونه های غول پیکر مانند زالوهای آمازون(Heamenteria ghilinii) حدود ۵۰ سانتیمتر طول دارند. بدن زالوها شامل بخش هایی است: بعضی از آنها ۳۲ حلقه و برخی از آنها ۲ الی ۱۶ حلقه خارجی دارند که تاکسونومیست ها از این الگو برای شناسایی جنس و گونه ها استفاده می کنند.

اکولوژی زالو, پرورش زالو, تولید مثل و اکولوژی زالو, زالو, زالو درمانی, زالو گرایی, زیست شناسی تغذیه زالو, طبقه بندی و مورفولوژی زالو, مورفولوژی زالو
نوشته‌های پیشین
تولید و پرورش زالو
نوشته‌ی بعدی
سختی آب
مطالب مرتبط
وضعیت زالو
وضعیت زالو
۱۳۹۶/۰۳/۲۹
عوارض زالو درمانی
عوارض زالو درمانی
۱۳۹۶/۰۳/۲۰
پرورش زالوی طبی
پرورش زالوی طبی
۱۳۹۶/۰۳/۲۹
۲ دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید
وانت تلفنی۱۳۹۶/۰۶/۱۴ ۴:۵۳ ب.ظ
چه جالب اینهمه فایده دارن زالو ها و تو درمان بیماریها مفیدن…من دربارشون خوندم که:
زالو به عربی « عَلَق » و از نرم‌تنان آبزی است که در شالیزارها و مرداب زندگی می‌کند. جانورشناسان تا کنون ۶۵۰ نوع زالو را شناسایی کرده‌اند که برخی از انواع زالو بسیار سمی و خطرناک هستند و بعضی از انواع زالوها مفید و آثار درمانی ارزنده‌ای دارند که ما در این مقاله به آنها اشاره می‌کنیم.
خاصیت درمانی زالو در بزاق دهان او است که ماده ضد انعقاد خون به نام هیرودین است و موجب رقیق شدن خون و باز شدن گرفتگی رگها و در نتیجه افزایش خون‌رسانی به مغز و بدن می‌شود. به عقیده بعضی کارشناسان ۱۰۰ نوع ماده ویژه با اثرات درمانی گوناگون توسط زالو در خون ترشح می‌شود و مورد توجه پزشکان و جراحان قرار گرفته است و در اروپا و آمریکا در موارد گرفتگی رگهای قلب، گرافتهای پوستی و زیبایی پوست و جراحی قلب و پیوند اعضا و تقویت سیستم دفاعی بدن از آن استفاده می‌شود.
مجمع پژوهشگران طب گیاهی بوعلی سینا با آزمایش‌های مکرر آثار زالودرمانی را تجربه کرده است.در قانون بوعلی سینا فصلی درباره زالو درمانی و علایم زالوهای سمی و زالوهای مفید آمده است.
کشورهایی نظیر روسیه و انگلستان و آلمان از تولید و صادرات زالو درآمد هنگفت ارزی بدست می‌آورند. زالو از ۲۵۰۰ سال قبل در هند، یونان، روم، ایران و سپس در اروپا مورد استفاده پزشکی قرار گرفته است و در کشور روسیه بیماریهای مختلف (سردرد و امراض قلبی و پوستی و ضعف قوای جنسی) با زالودرمانی معالجه می‌شود. در مسکو و اکراین کرم‌های آرایشی برای رفع چین و چروک صورت تولید شده که ماده مؤثر آن از بزاق دهان زالو گرفته شده است. پروفسور می یر، آلتون، اوخنر و هورنر معتقدند هرگونه کانون عفونی بدن را بوسیله زالودرمانی می‌توان ریشه‌کن کرد. هر زالو ۵ تا ۱۵ میلی لیتر خون می‌مکد (۱۰ برابر حجم بدن خود) در مدت ۱۵ تا ۶۰ دقیقه، پس از جدا شدن زالو خون‌ریزی ۲ تا ۱۰ ساعت طول می‌کشد.

با انداختن دو عدد زالو پشت گوشها می توان امراض صعب العلاج مغز (CXS) پارکینسون، رعشه، (MS) و (VA) گرفتگی عروق مغز، آلزایمر و صرع را معالجه کرد. با زالودرمانی می‌توان زخم معده، کولیت روده، پرستات، امراض ریوی، التهابات کبد، کیسه صفرا و بواسیر را معالجه کرد. با زالودرمانی می‌توان ناباروری مردان (ضعف اسپرم- واریکوسل)، کاهش میل جنسی و ترک اعتیاد مواد مخدر را معالجه کرد.
بوعلی سینا در قانون می‌فرماید: « از زالوهایی که کرکهای ریز و نرم دارند یا لاجوردی هستند یا یک خط قرمز در سراسر کمرشان هست پرهیز کنید زیرا دچار بیهوشی، خون‌ریزی، تب، سستی و قرحه‌های بدخیم خواهید شد. از زالوهایی که در آبهای خزه‌دار که محل زیست قورباغه‌ها است استفاده کنید. از زالوهایی که در آبهای گل‌آلود سیاه هستند استفاده نکنید.

پاسخ دادن
وانت تلفنی۱۳۹۶/۰۶/۱۴ ۴:۵۴ ب.ظ
اطلاعات دیگه ای که در مورد زالو میدونم اینه که:
خاصیت درمانی زالو در بزاق دهان او است که ماده ضد انعقاد خون به نام هیرودین است و موجب رقیق شدن خون و باز شدن گرفتگی رگها و در نتیجه افزایش خون‌رسانی به مغز و بدن می‌شود. به عقیده بعضی کارشناسان ۱۰۰ نوع ماده ویژه با اثرات درمانی گوناگون توسط زالو در خون ترشح می‌شود و مورد توجه پزشکان و جراحان قرار گرفته است و در اروپا و آمریکا در موارد گرفتگی رگهای قلب، گرافتهای پوستی و زیبایی پوست و جراحی قلب و پیوند اعضا و تقویت سیستم دفاعی بدن از آن استفاده می‌شود. مجمع پژوهشگران طب گیاهی بوعلی سینا با آزمایش‌های مکرر آثار زالودرمانی را تجربه کرده است.در قانون بوعلی سینا فصلی درباره زالودرمانی و علایم زالوهای سمی و زالوهای مفید آمده است. کشورهایی نظیر روسیه و انگلستان و آلمان از تولید و صادرات زالو درآمد هنگفت ارزی بدست می‌آورند. زالو از ۲۵۰۰ سال قبل در هند، یونان، روم، ایران و سپس در اروپا مورد استفاده پزشکی قرار گرفته است و در کشور روسیه بیماریهای مختلف (سردرد و امراض قلبی و پوستی و ضعف قوای جنسی) با زالودرمانی معالجه می‌شود. در مسکو و اکراین کرم‌های آرایشی برای رفع چین و چروک صورت تولید شده که ماده مؤثر آن از بزاق دهان زالو گرفته شده است. پروفسور می یر، آلتون، اوخنر و هورنر معتقدند هرگونه کانون عفونی بدن را بوسیله زالودرمانی می‌توان ریشه‌کن کرد. هر زالو ۵ تا ۱۵ میلی لیتر خون می‌مکد (۱۰ برابر حجم بدن خود) در مدت ۱۵ تا ۶۰ دقیقه، پس از جدا شدن زالو خون‌ریزی ۲ تا ۱۰ ساعت طول می‌کشد.

با انداختن دو عدد زالو پشت گوشها می توان امراض صعب العلاج مغز (CXS) پارکینسون، رعشه، (MS) و (VA) گرفتگی عروق مغز، آلزایمر و صرع را معالجه کرد. با زالودرمانی می‌توان زخم معده، کولیت روده، پرستات، امراض ریوی، التهابات کبد، کیسه صفرا و بواسیر را معالجه کرد. با زالودرمانی می‌توان ناباروری مردان (ضعف اسپرم- واریکوسل)، کاهش میل جنسی و ترک اعتیاد مواد مخدر را معالجه کرد. بوعلی سینا در قانون می‌فرماید: « از زالوهایی که کرکهای ریز و نرم دارند یا لاجوردی هستند یا یک خط قرمز در سراسر کمرشان هست پرهیز کنید زیرا دچار بیهوشی، خون‌ریزی، تب، سستی و قرحه‌های بدخیم خواهید شد. از زالوهایی که در آبهای خزه‌دار که محل زیست قورباغه‌ها است استفاده کنید. از زالوهایی که در آبهای گل‌آلود سیاه هستند استفاده نکنید.

کاربر گرامی لطفا جهت خرید کالا یا خدمات از پرداخت وجه به صورت غیر حضوری اجتناب نمائید.

قوانین و مقررات
ثبت آگهی رایگان