ویزای کاری هنگ کنگ

اخذویزای هنگ کنگ
آژانس مسافرتی هم هوایی با سابقه ای درخشان جهت صدور انواع ویزای مهاجرتی بهترین انتخاب جهت مشاوره میباشد
ویزای کاری هنگ کنگ
مدارک ویزای هنگ کنگ
1-اسکن رنگی گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبا
2-گواهی اشتغال به کار حتما با مهر و سربرگ لاتین. و حقوق به دلار
3-گواهی تمکن مالی آخرین مانده ی حساب حداقل 5000 به دلار
4- دو قطعه عکس رنگی جدبد با پشت زمینه ی سفید فقط 4*6
5-در صورت سفر خانوادگی کپی شناسنامه ترجمه شده ی سرپرست خانواده الزامیست
6-کارت ویزیت
7-بلیط
ویزای کاری هنگ کنگ
انواع ویزای هنگ کنگ

ویزای عادی توریستی ( 2 بار ورود )
ویزای فوری توریستی
ویزای مولتی 6 ماه و1 ساله
ویزای کار هنگ کنگ
ویزای تجاری هنگ کنگ

*ویزاهای توریستی هنگ کنگ تا مدت سه ماه از تاریخ صدور دارای اعتبار هستند و پس از هربار ورود گردشگران می‌توانند تا مدت ۱۴ روز در این شهر اقامت کنند.*
ویزای کاری هنگ کنگ
جهت اطلاع از قیمت این ویزا و سایر خدمات با ما در تماس باشید
تلفنن همراه: 09199116567
تلفن ثابت : 0214927949
وب سایت :www.tashnis.com
ویزای کاری هنگ کنگ
آدرس و تلفن سفارت چین( هنگ کنگ )در تهران :

اقدسیه روبروی آتش نشانی پلاک 73

تلفن های : 1-22291240-021
فکس 22290690-021
ویزای کاری هنگ کنگ